***Veškeré produkty zasíláme také na Slovensko***

Péče o zdraví a kondici psa

Pečování o zdraví a kondici našich psích přátel je klíčové pro jejich šťastný a plnohodnotný život. Existuje několik důležitých způsobů, jak se o ně postarat a zajistit, aby byli aktivní, šťastní a zdraví.

Fyzická aktivita

Pravidelná fyzická aktivita je pro udržení zdraví psa klíčová. Pravidelné procházky, běh nebo hraní venku jsou skvělým způsobem, jak udržet psa v kondici a posílit jeho svalstvo. 
Důležité je také najít vhodný způsob aktivity pro konkrétní plemeno a věk psa.


Výživa

Kvalitní strava je základem zdraví. Vyberte pro svého psa vyváženou stravu bohatou na živiny, vitamíny a minerály. Dbejte na správné dávkování a vyhýbejte se nadměrnému krmení, což může vést k nadváze a dalším zdravotním problémům

Kromě toho můžete svému psovi dopřát zdravé pamlsky, které mu dodají potřebné živiny a zároveň ho motivují.

Pravidelná návštěva veterináře

Pravidelné návštěvy veterináře jsou důležité pro monitorování zdravotního stavu psa a prevenci nemocí. Veterinář vám může poskytnout užitečné rady ohledně stravy, cvičení a další péče o vašeho psa.

Mentální únava psa

Kromě fyzické aktivity je důležité poskytnout psovi i mentální únavu psa. Hračky, jako jsou motivační hračky, hledací hry nebo výcvik mohou pomoci udržet psa duševně aktivního a spokojeného psa.

Motivační hračky jsou skvělým způsobem, jak motivovat psa k aktivitě a zároveň mu poskytnout odměnu za jeho úsilí.


Láska a pozornost

Nedostatek lásky a pozornosti může mít negativní vliv na zdraví psa. Věnujte mu dostatek času a lásky, abyste mu zajistili šťastný a vyvážený život.

S těmito jednoduchými tipy můžete zajistit, že váš pes bude mít šťastný a zdravý život plný radosti a vitality. S využitím motivačních hraček a zdravých pamlsků můžete navíc motivovat svého psa k aktivitě a poskytnout mu potřebné živiny.