***Veškeré produkty zasíláme také na Slovensko***

Aby nebyla zima

Jak se obléknout na procházku se psem?

Nemáš rád podzim? Stěžujete si, že mrznete? Omezujete procházky svého psa kvůli pronikavému chladu a vlhku? Už to nemusíte dělat! Tajemství spočívá ve správném sladění oblečení a obuvi. Poradíme vám, jak se obléknout na procházku se psem.

Jak se obléknout na procházku se psem? Vrstvěte!

ebojte se vrstev. Díky šikovnému vrstvení už nikdy neprochladnete ani se nepřehřejete. Podzim je známý tím, že je jiný a člověk někdy neví, jak se obléci. Často chodíme ven a je nám zima a po chvíli se oteplí nebo naopak. Nastydnout není těžké. Proto se při venčení psa vyplatí oblékat se do vrstev, abyste si v případě potřeby mohli něco svléknout a následně obléct. Velmi tlusté mikiny nebudou fungovat, pokud jste aktivní na procházce, protože vás omezují v pohybu.

Raději si oblečte tričko, tenké triko s dlouhým rukávem a softshell nebo mikinu, pokud neprší a nefouká silný vítr. Tílka jsou pěkný patent. Když se pořádně ochladí, měli byste si pod kalhoty dát punčochové kalhoty nebo legíny, u mužů spodky. Brilantní jsou i bundy 3v1, které se používají prakticky celoročně. Na uši je vhodné si dát zateplenou čelenku nebo tenkou čepici.

Nebojte se tepláků

Tepláků se nebojte - tepláky jsou cool. A na procházky se psem určitě poslouží! Tepláky jsou hřejivé, v chladných dnech příjemně zútulní, mají spoustu kapes, dobře se perou. Nezašpiní se tak snadno a nepoškodí jako svetry, poskytují lepší ochranu proti větru. Není třeba je žehlit. Všichni vypadají dobře v parádní teplákové soupravě.

Nezapomeňte na kvalitní boty

Nyní, když víte, jak se obléknout na procházku se psem, je čas přejít na boty. Boty na procházku se psem nemusí být jen pohodlné. Je důležité dbát na to, aby vám neprochladly nohy. Pak je snadné nastydnout. Při venčení psa v parku nebo na loukách je těžké udržet nohy v suchu. Když se ochladí a tráva je mokrá od rosy nebo deště, přejděte na trekové boty s nepromokavou membránou. Některé modely těchto bot lze zakoupit s mírným oteplením, jiné s tlustším - na zimu. Takové boty se perfektně hodí i do těžšího terénu než je město. Pokud prší, je vhodné sáhnout po gumákách.

 

White Elegant New Blog Tips Digital Marketing Instagram Post